Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd

Новини

Въвеждане на крафт хартиена лента за имунна вода 2020.7.20
Време за освобождаване: 2020-07-20 15:16:09  Хитове: 11

Крафт хартиената лента без вода се основава на крафт хартия и е покрита от едната страна. Обикновено има два вида лепило, единият е термосол, а другият е каучук. Самозалепваща се лепилна лента с чувствително на натиск лепило като лепило и PE фолио за освобождаване на гърба на покритието. Може да се използва веднага след разкъсване, което може да създаде силна адхезия и да запечата плътно картонената опаковка. Това е лента за защита на околната среда, подходяща за международната тенденция на развитие. Крафт хартиената лента се класифицира на крафт хартия без вода и мокра крафт хартиена лента. Мокрото крафт хартиено лепило може да бъде отпечатано (печат на крафт хартиена лента).


Самозалепваща се крафт лента без вода има характеристиките на висока първоначална адхезия, висока якост на корите и силна сила на опън. Основният му материал и лепилото няма да замърсяват околната среда и могат да бъдат рециклирани с опаковъчните материали.


Основни приложения на крафт хартиена лента без вода:


Използва се главно за запечатване на всички видове картонени и пластмасови кутии, запечатване на експортни картонени опаковки и докиране на хартиени материали.


Нашата фабрика е професионален производител на крафт лента в Дунгуан. Ние произвеждаме различни видове самозалепваща се лента (лента), като лента от хартия без водна крафт хартия, Шенжен, без вода, самозалепващо крафт хартиено лепило, полиетиленово покритие с крафт хартия, жична крафт хартия без вода, лента с висока температура, крафт хартия самозалепваща се лента, лента за мокра вода, лента с бяла крафт хартия, мокра водна кабелна крафт хартиена лента, бяла лента за хартия с хартия за еднократна / двустранна лента, лента за хартия от алуминиево фолио, печатаща лента за крафт хартия.


предишен: BOPP прозрачна лент...

Следващия: Въвеждане на пред...