Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd

Новини

BOPP прозрачна лента с лого за печат на лента с цветна лента
Време за освобождаване: 2020-07-16 15:20:40  Хитове: 9

Като цяло, промишлената логистика обикновено използва прозрачна лента BOPP, която се основава на биаксиално ориентирана полипропиленова лента (BOPP фолио) и равномерно покрита с слой от адхезивно лепило от едната страна на субстрата.Има много функции на графична лента, която обикновено е красива и уникална.Може да се използва за широка реклама и борба с фалшифицирането на опаковки на продукти.Функциите на лентата за запечатване на цветните кутии са: идентификация на опаковката на продукта, продажба на продукти в различни региони, продукт първо в, първо в, различно опаковане на цветни ленти, и т.н.


BOPP запечатателната лента има предимствата на висока якост на опън, нетоксична и безвкусна, опазване на околната среда, леко тегло и ниска цена.Той е широко използван в различни опаковки, свързване, закрепване и други цели и е незаменим опаковъчен продукт в промишленото производство.


Спецификации и размери могат да бъдат пригодени, основно определение: широчина * дебелина, обща спецификация широчина, 45mm, 48mm, 50mm, 57mm, 60mm, 70mm, и т.н., дължина е 80m, 100m, 130m, 180m, 20m, 300m, 1000m, и т.н., дебелина дебелината е 40u, 43u, 45u, 50U, 55u, и т.н.


Основни приложения на изолационната лента:

Използва се главно за уплътняване, уплътняване, уплътняване и групиране на предмети и може да се използва и като офис консумативи.


Dongguan Yuxin packing products Co., Ltd. е производител на кутии за запечатване, специализиран в производството на BOPP запечатваща лента и друга лента (лента).Можем да персонализираме различни изолационни ленти, прозрачни изолационни ленти, цветни изолационни ленти, печатни ленти и т.н. в съответствие с изискванията на клиентите.


предишен: No

Следващия: Въвеждане на краф...